De ce să alegi un logo cu emblema Anonymous?

Spread the love

„If you think you can handle the truth, well here it is”

 Am o viață genială, gluga este golăneala și masca reprezintă abilitățile unui cameleon!

Eu așa am considerat dintotdeauna, am o personalitate cameleonică si mă ințeleg bine cu toți oamenii din jurul meu. Dar astăzi nu acesta este subiectul de discutie, așadar  :

  •  Grup de heackeri?  – NU numai atât, o mișcare la nivel global pe care eu o susțin!  Să tratez lucrurile cu o viziune obiectivă mi-am zis… am încercat DAR  în cazul ăsta e diferit.

Existau voci ce spuneau că ei sunt „băieții răi” dar le contrazic !

  •   Ideologia a apărut în 2003, un an cu o puternică creștere financiară pentru firme multi-naționale și corporații la nivel mondial. Unele dintre ele fiind chiar piratate de aceste umbre ale internetului. Sunt o societate anarhica care își folosește capacitățile pentru a elibera internetul de anumite abuzuri.

Deeeci eu îmi imaginez așa:  internetul este o tipă foarte abordată de toată lumea care face trafic de informații.  Ei bine, ei sunt cei care se înțeleg cel mai bine cu tipa asta, și sunt singurii care o mai  fut din când în când, astfel încât ea să își poată continua activitatea, un “ciclu continuu” ce depinde de ei și desigur, au acces peste tot.

SAU componente ale mașinii care nu sunt din Germania :))

Atât de mult mi-a plăcut ce fac oamenii încât mi-am tatuat vestita mască pe mână.tatoo.jpg Și ca o metaforă ego-rap, mereu spun că tatuajul reprezintă faptul că țin oamenii prefăcuți “la mână”. :))

  •   Logo-ul acesta a devenit atât de apreciat și cunoscut încât se vând măști în toată lumea cu el, se fac chiar și flashmob-uri cu aceste măști . Chiar de Halloween-ul trecut am purtat această mască și până nu mi-am dat-o jos, cunoscuții de la party-ul respectiv nu au realizat că eu eram. A fost chiar tare!  Parcă eram invizibil.

Incă ceva, Anonymous, NU ANONIM,
Ficatul meu nu ține regim –  deci   –   te salut de la un vin !  :))vin.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Articole Similare:

    Nu sunt articole similare momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *