Craiova Blogmeet #70

My First BlogMeet

Spread the love

Recent am avut ocazia să iau contact cu blogosfera craioveană, la un blogmeet ce are loc lunar. Am întălnit oameni  interesanți, plini de voie bună, zâmbitori ce m-au primit în lumea lor cu brațele deschise deși sunt amator în treaba asta. Surpriza serii, pe lângă jocul Secret Santa, a fost mâncarea „din partea casei” care m-a lăsat plăcut surprins.

Secret Santa
Secret Santa

10 Decembrie 2017, ajung la Il Forno Pub&Grill, punctual, la ora 19:00 și mă așez la masă. Începem să abordăm anumite subiecte, discuții la care mi-a făcut plăcere să particip. Inițial, așteptam cu toții o persoană (nu dau nume) care nu știa exact unde este locația. Vorbind cu ea, îi propun să o aștept în apropiere și acceptă. Pe lângă faptul că am vrut să fiu gentleman, cu toții așteptam să deschidem cadourile. Ok, revenim la locație și începe distracția după ce am mâncat primul fel de mâncare.

Paste Pollo Funghi

Paste Pollo Funghi
Paste Pollo Funghi

Se pare că a fost atât de bună pentru ceilalți încât nu am apucat să gust din ele, asta nefiind vreo problemă pentru că oricum nu mă dau în vânt după paste.

 Paste al Gamberetti

 Paste al Gamberetti
Paste al Gamberetti

Pe acestea le-am încercat și au depășit nivelul așteptărilor mele, nu sunt vreun masterchef dar au fost foarte bune.

Pizza Happy Italy

Pizza Happy Italy
Pizza Happy Italy

Al doilea fel de mâncare, și preferatul meu -PIZZA- dar nu orice fel de pizza, Pizza Happy Italy noua vedetă a pizzeriei Il Forno Pub&Grill cu un mix de carne de vită cu condimente bine alese, salată iceberg, roșii cherry și un delicios sos de usturoi.  Probabil una dintre cele mai buna pizza din Craiova. Concluzia mea : Consistentă & Genială

Pizza Desert

Pizza Desert
Pizza Desert

O pizza ce m-a trimis în copilărie! Una dintre netradiționale pizza din, cel puțin, Craiova, cu prune, scorțișoară și o cremă de brânză de vaci cu vanilie, un gust inedit. Chiar mi-a plăcut și recomand.

Pizza Nutella

Pizza Nutella
Pizza Nutella

Pe post de tort, după părerea mea. Dulce, aromată cu Nutella și căpșuni, o pizza ce nu crezi că există până nu o încerci.

A fost o seară plină de surprize, glume și oameni tari. La Secret Santa s-a râs cel mai mult și chiar dacă nu ne cunoșteam, cel/cea care mi-a făcut cadoul a nimerit din plin. Am primit o cană cu mesajul „NEVER GIVE UP” în care îmi beau cafeaua dimineața de atunci, amuzant fiind faptul că vechea mea cană de cafea s-a spart la un party, deci a fost pe tripul meu.  Abia aștept următoarea întâlnire și îți mulțumesc că ai citit.

Articole Similare:

    Nu sunt articole similare momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *